Styret i
Alternativt Spirituelt Forbund

Foto: Terje Toftenes

Foto: Terje Toftenes – Stort bilde

Henning Jon Grini

Daglig leder

Les mer...

Henning har sin utdannelse fra Norsk hotellhøgskole. Han har tidlig vært opptatt av de store spørsmålene i livet og fasinert av UFO fenomenet, nær døden opplevelser og mange andre mysterier. I de senere år har han også blitt opptatt av miljø- og samfunnsutfordringer.

Han har startet flere virksomheter som alle har hatt intensjon om å bidra til planetens beste. Han har bl.a. startet og drevet alternativ-magasinet og forlaget Ildsjelen i mange år.

Han er også forfatter til bøkene Gaia og mennesket – mot en lysere fremtid, samt science fiction boken Vår nære fremtid som beskriver en verden hvor vi har løst de fleste av våre problemer. Begge bøkene er oversatt til engelsk og de er fritt tilgjengelig på nettet.

www.inspirasjonogideer.no

Foto: Privat – Stort bilde

Tone Isis Briana Holberg

Styreleder

Les mer...

Tone Isis Briana Holberg har arbeidet med alternativ spiritualitet i mange år som kursleder i astrologi og tarotkort, artikkelforfatter i magasinet Ildsjelen, og hun har siden 2014 vært redaktør for nettsiden www.mystikk.no.

Hun har mange interesser innenfor det alternative som tarotkort, astrologi, kanaliseringer, regresjoner til tidligere liv, kontakt med andre dimensjoner og ditt høyere selv, kunst, kreativitet, symboler o.l.

Hun har studert blant annet musikkvitenskap og kunsthistorie ved universitetet i Oslo og har skrevet en masteroppgave om tarotkortenes opprinnelse i 1400-tallets Italia. Hun har tidligere danset og undervist i magedans.

www.mystikk.no

Foto: Terje Toftenes – Stort bilde

Per Henrik Gullfoss

Visjonsbærer og pressekontakt

Les mer...

Hei! Jeg er Per Henrik Gullfoss, visjonsbærer og talsmann for Alternativ Spirituelt Forbund.

Jeg har arbeidet hele mitt voksne liv med fag som astrologi og Tarot og har utdannet astrologer og tarotister gjennom mange tiår. Jeg har skrevet et stort antall bøker. Vært bidragsyter i mange nasjonale og internasjonale tidsskrifter og har erfaring fra å delta i debatter i medier, som TV og skriftlig media.

Jeg er også Cand Phil fra Oslo universitet. Jeg vil nevne to ting derfra som gir meg kvalifikasjoner for det jeg nå skal gjøre. Jeg har storfag religionshistorie fra Oslo Universitet, med mystikk som en egen enhet i fagkretsen. Personlig finner jeg det artig å være utdannet mystiker fra Oslo Universitet.

Jeg har også mastergrad i Teatervitenskap, hvor jeg skrev en hovedoppgave basert på å bruke Jungs psykologi til å vise hvordan menneskes historie ble speilet gjennom teaterets vekst og utvikling. Dette ga meg en dypere forståelse av hensikten med vårt menneskelige jeg. Hvor det kommer fra og hvor vi er på vei med denne individuelle erfaringen av det guddommelige som et bevisst jeg gir oss.

www.gullfoss.no

Foto: Cybeleno – Stort bilde
Hanne Isabel Thorsdalen Styhr

Styremedlem

Les mer...

Hanne Isabel har bakgrunn fra Wicca, Sjamanisme og Spirituell dans, og har hele livet vært i nærkontakt med omgivelsene og energiene rundt oss. Dette kommer igjennom via kunsten hennes. Hun jobber til daglig som Multidisiplinær kunstner innenfor Billedkunst, Keramikk, Metall, Digital kunst (bilder og video) og Spirituell dans, med en Mastergrad fra Universitetet i Sørøst-Norge.

www.hannethorsdalen.com

Pin It on Pinterest

Share This