FOREDRAG

Foredrag i regi av
Alternativt Spirituelt Forbund

Vi arrangerer foredrag over hele landet.

Vi tar ikke betalt for disse foredragene, men vi trenger å få dekket reiseutgiftene og eventuelt overnatting.

Ta kontakt med oss dersom noe av dette kan være interessant.

Vi kan tilby følgende foredrag:

Hovedforedrag

Alternativt Spirituelt Forbund og den nye tid
Litt historisk om Alternativbevegelsen og hvorfor forbundet vårt ble dannet. Litt om tiden vi lever i og hvorfor vi syntes forbundet vårt er viktig. Hva slags planer har forbundet fremover og hvilken betydning kan vi ha i tiden som kommer? Hva kan vi gjøre for å påvirke samfunnet i en spirituell retning i et samfunn som ikke vektlegger det?

Foredragsholder: Henning Jon Grini (daglig leder)

Alternativt Spirituelt Forbund og Vannmannens tidsalder
Dette foredraget vil handle om Vannmannens tidsalder og behovet for en helt ny spiritualitet og forståelse av menneskeheten. I foredraget tas det også opp spørsmål om hvem vi er og hvorfor vi inkarnerer her på denne planeten, samt hvilken rolle Alternativt Spirituelt Forbund kan spille i denne tiden vi er inne i nå og fremover.

Foredragsholder: Per Henrik Gullfoss (visjonsbærer)

Andre foredrag

Spiritualitet og det å være opplyst
Hva vil det si å være opplyst? Er det forbeholdt noen få ekstremt avanserte mestre, eller er det en mulighet som blir tilgjengelig for alle som erkjenner sin egen dypere natur og opprinnelse?

Foredragsholder: Per Henrik Gullfoss (visjonsbærer)

Beskjed fra fremtiden: Vi klarte det!
Dette er et foredrag basert på science fiction boken med samme navn (engelsk utgave) skrevet av foredragsholderen. Den beskriver en fremtid hvor de fleste av menneskets problemer er løst. Det vil være en kort oppsummering og beskrivelse av handlingen i boken. Hvorfor ble boken skrevet? Hva slags fundament baserer boken seg på? Hva er hovedforskjellen mellom dagens samfunn og den som beskrives i boken?

Foredragsholder: Henning Jon Grini (daglig leder)

Høyt utviklede skapninger i universet
Dette foredraget tar for gitt at det finnes liv ute i universet. Foredraget tar for seg noen historiske betraktinger rundt ufo-fenomenet (eller uap som noen kaller det) og hvor vi står i dag. Hovedsakelig vil foredraget dreie seg om høyt utviklede skapninger beskrevet i bøkene Himmelske Samtaler, bok tre og fire av Neale Donald Walsch.

Foredragsholder: Henning Jon Grini (daglig leder)

Presentasjon av fremtidens løsninger
Dette er en kort presentasjon av noen viktige løsninger som kan få menneskeheten velberget inn i en ny tid. Disse løsningene representerer vesentlige aspekter av menneskelivet og som har betydning for kloden. Løsningene har potensial i seg til bl.a. å skape fred, forhindre ulikhet, forbedre helsen og gjenreise naturen. Noen løsninger er kjent andre ikke.

Foredragsholder: Henning Jon Grini (daglig leder)

Pin It on Pinterest

Share This